Initiativtagerne bag Business Converter

Ole

Ole Schou

57 år

Privat: 
Lever sammen med min kone Kirsa, som jeg sammen har to voksne børn med.

Fritid: 
Familie, venner, rejser, golf, cykling.

HVAD ER MIN DRIVKRAFT?

Jeg motiveres af resultater og mennesker, og jeg er drevet af højt tempo og en åben og ærlig dialog, hvor der er plads til forskellighed.

Jeg ved, at der i mange virksomheder er et kæmpe uforløst potentiale, som jeg kan være med til at identificere og få forløst.

Med min 35-årige erhvervserfaring som sælger, leder og direktør har jeg været med til at løse mange forskelligartede, krævende og spændende udfordringer. Her har mit omdrejningspunkt altid været at optimere og fintune eksisterende forretning og ikke mindst eksekvere på den aftalte strategi.

Det er vigtigt for mig altid at agere proaktivt. Med omgivelser der løbende forandrer sig, stiller det krav til udvikling af nye koncepter og pleje af medarbejdere.

Jeg glæder mig til at dele mine succeser og kompetencer samt uddybe, hvor jeg kan bidrage og tilføre værdi i jeres virksomhed, så vi i fællesskab kan realisere drømme og ambitioner for jeres virksomhed.
Læs mere

DET MOTIVERER MIG…

…at arbejde sammen med mennesker, der er passionerede omkring det, de laver. Uanset om det er bestyrelse, daglig ledelse eller medarbejdere.

…at kunne bidrage til løsninger, der udløser det potentiale, som er i enhver virksomhed/organisation.

Jeg har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker – som ekstern rådgiver, som bestyrelsesmedlem og som leder af egen virksomhed. Mit fokus har altid været på at optimere og udvikle det eksisterende med henblik på at finde de markedsmæssige muligheder, der er i virksomheden. Til gavn for ejere, ledelse og medarbejdere.

Jeg er struktureret i min tilgang til opgaverne og udfordrer gerne det eksisterende. Verden er omskiftelig, og virksomhederne skal være klar til at udnytte de muligheder, der opstår. Dette stiller store krav til såvel ledelse som medarbejdere.

Jeg glæder mig til at dele mine erfaringer og kompetencer, og uddybe, hvor jeg kan bidrage og tilføre værdi til jeres virksomhed. Og dermed udnytte det potentiale, der er i virksomheden.
Læs mere
Morten

Morten Myrhøj

55 år

Privat: 
Bor alene centralt i Aalborg, og har en voksen datter (Line), der ligeledes bor i Aalborg.

Fritid: 
Familie, venner, musik, golf, cykling.

Brian

Brian Bundgaard

57 år

Privat: 
Lever sammen med min kone Pia, som jeg har tre voksne børn med.

Fritid: 
Familie, venner, golf, rejser.

HVAD ER MIN DRIVKRAFT?

Kort sagt resultater. Jeg arbejder altid mod, at de mål, der aftales også opnås.

Fremfor at se problemer, ser jeg udfordringer, der skal løses, hvilket er min motivationsfaktor. En del virksomheder, gør ikke brug af deres potentiale for forbedring af egen bundlinjen, der kommer jeg ind i billedet.

Min erhvervserfaring spænder bredt, der iblandt med opkøb og salg af virksomheder, hvilket har givet mig stor indsigt i mange brancher.

Hvordan sættes holdet, når man er klar til opkøb eller salg virksomhed. Hvordan gøres virksomheden salgsklar tidsnok, så den rigtige pris opnås. Hvor findes den rigtige køber. Sidst men ikke mindst, hvordan når man helt i mål, og undgår for mange fald grupper.

Team, Strategi og proces – samt resultat. Det er vigtigt for mig .

Jeg glæder mig til at dele mine kompetencer, samt uddybe, hvor jeg ser muligheder for optimering. ifm. salg af jeres virksomhed.

Kontor | Business converter

Søndergade 5, 1. sal
9000 Aalborg
Cvr nr. 43778889
+45 22888045
Business Converter